0 Comments

Денонощен ключар в Света Троица

Денонощни ключарски услуги в ж.к. Света Троица, София

Нашият ключарски екип предлага на своите клиенти на територията на квартал Света Троица качествени ключарски услуги. Нашият екип се състои от отлични специалисти с дълъг опит.

Списъка с услугите, които предлагаме, не е никак малък. Всичко, което се свързва с ключове и ключалки, е в наша компетентност. Без значение дали става дума за секретна или обикновена брава, дали е ключалката на колата, на входната врата или на сейфа, ние ще дойдем на адреса до половин част след подадената заявка.

Когато човек е в някоя екстремна ситуация, лесно се паникьосва. Започва звънене на познати, приятели и роднини. Те започват да дават некомпетентни съвети и проблемът става още по-голям. Единственото решение на такъв проблем е квалифицирания ключар. Повикайте ни. Ние сме на ваше разположение денонощно и ви окажем съдействие веднага след като ни се обадите.

Докато отстранява повредата на ключалката или бравата, нашият ключар ще ви обясни подробно какво прави и защо. Ще ви информира каква ще е цената на услугата и ще ви посъветва как в бъдеще да не изпадате в подобни ситуации.

В Света Троица имаме и дежурен автоключар. Това е особено важно, тъй като в последно време проблемите с автоключалките зачестиха, а ние искаме да сме полезни на нашите клиенти. Трябва да знаете, че преди за се захване с отстраняване на проблема с ключалката, професионалният ключар ще ви поиска документ, с който да докажете, че колата е ваша. Това е рутинна процедура и застраховка, че няма да участва в евентуално престъпление.

Винаги можете да посетите и ателието ни в Света Троица. Там ключарят ще ви направи дубликат на ключа, ще изработи нов, ако сте загубили стария, ще ви даде полезен съвет за избор и поддръжка на бравите и ключалките в дома, офиса, автомобила.

Ние работи с достъпни цени и предлагаме висококачествени услуги на всички клиенти от квартал Света Троица.