0 Comments

Денонощни ключарски услуги в Люлин 9

Денонощни ключарски услуги в ж.к. Люлин 9, София

Мнозина биха изпаднали в паника, ако ключът им остане в ключалката и не успеят да отключат. Наистина е неприятно, а още повече, когато става дума за малките часове през нощта. Тогава и на приятели и съседи не може да се разчита. Нашите ключари са дежурни нонстоп и могат да дойдат на адрес при повикване за максимум половин час.

Ние оказваме помощ на стотици попаднали в подобна ситуация в Люлин 9. Не се притеснявайте да ни потърсите веднага след като ключалката ви е отказала.

За да избегнете спешните ситуации, добре е предвидливо да си извадите дубликат на ключа. Ако все още не сте го направили, елате в ателието ни и ние ще ви изработим дубликат или напълно нов ключ за вашата врата.

Освен с традиционните ключове, дейността ни е свързана и с автомобилните ключове. Когато ключът на колата ви се счупи или автомобила отказва да пали, ние се заемаме с проблема и го решаваме завидно бързо.

Когато търсите от нас автоключарска помощ, трябва да знаете, че предварително трябва да покажете документите, с които да удостоверите собствеността над тази кола. Едва тогава ние ще се впуснем в действие.

Добре е да не се заемете сами да отстранявате повреди, за да не задълбочите проблема. Нашите услуги са достъпни и няма да натежим на бюджета ви.

Нашите ключари няма да ви откажа безплатен оглед или съвет за начина на заключване на дома или офиса.