0 Comments

Денонощен ключар Хаджи Димитър

Денонощни ключарски услуги в ж.к. Хаджи Димитър, София: 0888 62 12 85

Кражбите по домовете стават все по-чести и все по-нагли. Крадците вече не се спират пред нищо и никой не е застрахован от нахлуване с взлом. Какво можем да направим, за да се защитим? Особено, ако се налага да отсъствате от вкъщи, проблемът става наистина сериозен. За най-добрите мерки, които е добре да предприемете, ще ви посъветва професионален ключар Хаджи Димитър, така че, не пропускайте да се допитате до него.

А сега ще ви разкрием някои основни правила, които е добре да се спазват. Надеждната ключалка е едно от най-важните условия за защита на дома от обир. Разбира се, тя трябва да бъде монтирана на също толкова надеждна врата. Ако вратата е износена, тънка и податлива на избиване, непременно я заменете, защото иначе рискувате да привлечете вниманието на всеки начинаещ крадец, който с един ритник лесно ще я отвори и ще нахлуе в личното ви пространство.

Слабата ключалка също е рисков фактор. Най-добре е да заложите на смесена система за заключване, ако искате да си осигурите повече спокойствие. Точно какъв модел да изберете, ще ви посъветва най-добре ключар Хаджи Димитър.

Прозорците също са важни. Дограмата следва да е здрава и най-добре да я оборудвате със специални приспособления, които правят отварянето на прозорците трудно и на практика отказват крадците от изяви във вашия дом.

При продължително отсъствие от дома, също трябва да се предприемат мерки.

Снабдете се с таймер за контрол върху осветлението, благодарение на който можете да включвате лампите само вечер, като по този начин ще заблудите крадците и те няма да се досетят, че не сте си у дома дълго време. Не правете грешката да оставяте лампите постоянно включени, тъй като това е по-скоро покана към крадците, отколкото защита.

Осигурете си човек, който да наглежда ежедневно дома ви, в случай, че ще ви няма доста време. Така няма да се набива на очи разхвърляната и неприбрана поща, както и други неща, които моментално сигнализират на обирджиите, че могат да влязат необезпокоявани от никого в дома ви.