0 Comments

Денонощен ключар Слатина

Денонощни ключарски услуги в ж.к. Слатина, София: 0888 62 12 85

Дори и да живеете  в „Слатина“ все ще ви се наложи да използвате ключарска услуга. Ако съвсем случайно останете пред вратата на дома си без ключ посред нощ и няма къде да отидете, спокойно можете да се обадите на аварийния ключарски екип. Това е една привилегия на жителите на квартала – денонощна ключарска помощ без почивен ден за жителите на квартал „Слатина“.

Точно на ключарите трябва да позвъните, за да си влезете в къщи по най-бързия начин. До половин час най-късно след подаването на сигнала, екипът ще е на заявения адрес и ще се заеме с бързото и професионално отстраняване на повредата. Цената на услугата е повече от достъпна, което веднага отхвърля мисълта да търсите непрофесионалната помощ или съвет на приятели и роднини.

В ключарските ателиета всеки ще може да си поръча изработката на нов ключ, ремонт на брава или ключалка, направата на дубликат на ключ. Всичко ще бъде направено бързо и качествено.

Всичко казано до тук не касае само домашните или офисните врати, но и за автомобилите. Времето вече е студено и проблемите с ключалките на автомобилите зачестяват все повече. Ако и на вас ви се случи рано сутринта да не можете да отворите вратата на колата си, обадете се на аварийния екип. Той ще дойде при вас по най-бързия начин, ще реши проблема за минути и вие ще можете навреме да стигнете до работното си място.

Има една подробност, която трябва да знаете. Преди да се заеме с отключването на автомобила, ключарят задължително ще ви помоли да докажете, че наистина вие сте собственика на автомобила, който ще се отваря. Така постъпват всички професионалисти. Ако не ви поискат доказателство за собственост, замислете се дали да не се откажете от услугата.

Ключарите непрекъснато повишават квалификацията си, за да могат да реагират адекватно на всяка ситуация и да оставят доволни клиентите си.