0 Comments

Денонощен ключар Изгрев

Денонощни ключарски услуги в ж.к. Изгрев, София: 0888 62 12 85

Жителите на квартал „Изгрев“ маогат да разчитат на денонощна ключарска услуга . При възникването на какъвто и да било проблем със заключващ механизъм на вратата на дома, офиса, магазина или автомобила, просто позвънете на нашия ключар.

Тъй като нашата фирма е наела едни от най-известните и добри специалисти по заключващи механизми, до момента няма нито едно оплакване от услугата. При аварийна ситуация джеурният ключар ще е на посочения от вас адрес до половин час след подаване на сигнала.

При предварителния разговор с дежурния ключар, ще трябва да опишете проблема възможно най-подробно, ще получите инструкции какво да правите и какво да не правите до идването на специалиста. Ключарят ще дойде с необходимите инструменти и дори резервни брави или ключове, с които да подмени дефектните.

Което подлежи на ремонт, ще се ремонтира, а безнадеждното – ще се смени с ново. Ключарят ще се съобрази с желанието ви да се ограничи в някакви финансови рамки или да действа както той прецени, че е най-добре.

Освен на повикване, ключарите ни работят и в ателието, където изработват нови ключове, дубликати на ключове или просто дават ценни съвети на интересуващите се.

Без значение в колко часа ще ви се случи инцидент с ключа или бравата, можете веднаха да почвъните на дежурния екип. Те работят без почивен ден 24 часа в денонощието, за да са изцяло на разположение на всички, изпаднали в нужда.

Мнозина предпочитат да почукат на съседната врата, но там няма специалист. Съседът едва ли знае как да отстрани проблема с бравата без да се налага да разваля допълнително механизма.

За да не се налага да давате повече праи за ремонт, доверете се на професионалния ключар, който ще реши проблема бързо, без да утежнява допълнително бюджета ви.

Нашата фирма е наясно, че един доволен клиент води много нови клиенти и се придържаме към тази максима непрекъснато.