0 Comments

Денонощен ключар Западен парк

Денонощни ключарски услуги в ж.к. Западен парк, София: 0888 62 12 85

Защитата на дома от крадци е въпрос, който вълнува всеки. Многобройните случаи на кражби, повечето от които никога не биват разкрити от полицията, е повод за голямо притеснение както за вещите ни вкъщи, така и за здравето и живота на близките ни. Постоянно излизат нови и нови случаи на кражби на имущество, а крадците вече станаха толкова нагли, че влизат в апартаментите и къщите дори и когато собствениците им са там.

Дори и на пръв поглед положението да изглежда безнадеждно, то все пак има достатъчно начини да защитите личното си пространство от набезите на апашите. Един от тях е да монтирате на вратата си така наречените щифтове против крадци. Благодарение на тях вратата не може да бъде лесно извадена от пантите, просто като се развинти оста и така да се елиминират моментално всички останали защити, които сте си направили труда да поставите. Разбира се, най-добре би било да се обърнете към професионален ключар Западен парк, който ще ви помогне както със съвет, така и с негова реализация.

И все пак, действайки сами, как можете да си  монтирате такива щифтове?

Първо, необходимо е да пробиете отвори в зоната на пантите, като всеки един от тях да бъде с диаметър 1 см и дълбок 3 см. Тези отвори следва да отстоят на 5 см от пантите. След това поставете въпросните щифтове в отворите, като направите така, че острите краища да стърчат извън плоскостта на вратата. След това затворете и натиснете добре, за да може острите връхчета да отбележат следи върху касата на вратата. Точно в тези белези пробийте отвори за да поставите втулките. Отворите следва да са с диаметър 1.7 см и 2 см дълбоки. По този начин може да монтирате по три щифта на вратата, която искате да обезопасите от набези на крадци.

Вижда ви се по-разумно да поверите работата на професионалист? Не се колебайте, ключар в Западен парк е на ваше разположение.