0 Comments

Денонощен ключар Дървеница

Денонощни ключарски услуги в ж.к. Дървеница, София: 0888 62 12 85

На всеки от нас му се е налагало да отсъства от жилището си за по-дълго време и няма такъв, който да не се притеснява от евентуално проникване на крадци, докато не си е у дома. Сигурната врата, брава и ключалка са добро решение, особено, ако сте се посъветвали с професионален ключар Дървеница и сте избрали моделите, които са най-подходящи за вас. Въпреки това, сега ние ще се опитаме да ви бъдем полезни с още няколко прости, но ефективни стъпки, които да ви предпазят от апашите, когато отсъствате за по-дълъг период от време.

Като общо правило, трябва да сте особено бдителни, когато около дома ви се навъртат непознати, без значение за какви се представят. Много популярна практика е крадците да си осигуряват оглед на набелязаното жилище, а за оправдание се представят за какви ли не – работници по поддръжка, разни агенти, търговци, които ви предлагат различни стоки и така нататък. Всъщност, тяхната единствена цел е да огледат колкото се може по-добре жилището и да преценят как най-лесно биха могли да го оберат.

Вещите, които излагате на показ, било на терасата или пред входната врата, както и на двора, в случай, че живеете в къща, също дават много информация на евентуалните крадци в различни аспекти – вашите материални възможности, начинът ви на живот или дори дали отсъствате често и какво работите. Всичко това е потенциална заплаха за сигурността на жилището ви.

Друго, което е добре да осигурите при отсъствие за по-дълго време от дома, е човек, който да се грижи за прибирането на пощата ви. Разхвърляните безнадзорно пликове и брошури пред вратата ясно показват на крадците, че е могат да действат.

Понякога, хората оставят включени лампите в жилището, с надеждата, че ще заблудят апашите, че са си у дома, но това не е много ефективно. Който възнамерява да ви обере, ще наблюдава внимателно набелязания обект и със сигурност ще забележи, че лампите ви светят и в светлата част на деня, което значи, че не сте си вкъщи и крадците могат да влязат необезпокоявани. Затова не пропускайте да следвате тези съвети, както и задължително се консултирайте с ключар Дървеница за подсигуряване на подходящо заключващо устройство, което да обезпечи сигурността на жилището ви.