0 Comments

Денонощен ключар Гео Милев

Денонощни ключарски услуги в ж.к. Гео Милев, София: 0888 62 12 85

Жителите на столичния квартал „Гео Милев“ вече няма смисъл да се притесняват от проблеми с ключалките или ключовете в извън работно време.

В квартала има дежурен ключар денонощно. При нужда от намесата на специалист, просто посвънете и той ще е на посочения адрес до половин час след подадения сигнал.

Нашите кючари да с дългогодишен опит и непрекъснато увеличват квалификацията си, за да могат да отговорят на нуждите на пазара.

Винаги можете да разчитате на професиоанлен съвет за поддръжка и профилактика на заключващия механизъм. Ако се съобразите с дадените насоки, със сигурност няма да имат инциденти със заключването или отключването.

Ако не можете да отключите автомобила си, по добре се обадете на нас, вместо си правите експерименти и да увредите допълнително механизма. Дежурният ни ключар ще дойде до закючената ви кола и бързо ще отстрани проблем. Така ще можете да отидете спокойно на работа или да се приберете.

Ако ви притеснява финансовия въпрос, можете да сте сигурни, че цените са повече от достъпни. При намесата на непрофесионалисти по-вероятно е да си довлечете многопо-сложен проблем, който може да се решава с много пари.

Ако ключалката, която ви прави проблем е дефектирала напълно, ключарят ще вземе със себе си каталог, който ще ви помогне да си изберете нова брава с определено ниво на сигурност и цена.

Ключарят работи в ателието си през работно време, а след това е на повикване. Можете да го посетите там през деня, за да ви направи дубликат на ключа или да ви направи съвсем нов. Възможно е и да получите само консуктация по някой от интересуващите ви въпроси за ключалките и грижата за тях.

Ако се налага отключване на автомобил, ще е добре да приготвите документите, с които ще докажете, че отключват вашия автомобил. Това е задължителна процедура, която се изпълнява особенос триктно, за да не се получават недоразумения след това.